Ska man kanske starta en plusblogg?

Det är något jag har funderat på den senaste tiden, för att få lite mera fart på min annars rätt så döda blogg. Jag är ju rätt aktiv på Google+, men nuförtiden bloggar jag nästan aldrig, vilket är lite tråkigt.

Inspirationen kommer ifrån de andra som använder G+ som en blogg. Exempelvis har ju +Freddy Håkansson sin #PLATTAN  blogg och det har ju gett resultat. Sen har vi ju +Fredrik Adetoft med #adesvärld

Själv funderar jag på att använda taggen #annamariafunderar  eftersom det är namnet på min blogg idag.

Detta innebär att jag kommer skriva lite mer på svenska publikt. Jag hoppas att det kommer funka bra. Kanske blir det lite mera inlägg till #ankdammen  också. Jag är ju så dålig på att använda taggar, men jag får väl bli bättre på det.

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.

9 reaktioner till “Ska man kanske starta en plusblogg?”

  1. +Johannes Folkesson Jag bloggar också på wp, men jag har knappt några läsare alls. Får jag över 30 på ett inlägg så det är det asbra, så det är lite tråkigt att man får så få läsare. Jag har nästan aldrig haft många läsare, vilket stört mig under de åren jag har bloggat, men jag har inget riktigt tema, så det är logiskt. Det som får folk till min blogg just nu, är alla de hälsproblem jag har som jag skrivit om under de senaste 18 månaderna eller så. Resten typ skiter i mig.

    Jag har också såna knappar, men det är bara jag som använder dem tyvärr. Nån gång ibland så får jag respons och folk gillar och plussar, men det är väldigt sällan.

    Jag ska kolla upp din blogg. Jag gillar att läsa bloggar, så om jag gillar det du skriver så lägger jag till den via RSS.

  2. trots att jag haft min blogg ett tag så har jag inte ens koll på hur man kollar hur många besökare man har – men "mellan tummen och pekfingret" skulle jag gissa att jag aldrig haft så mycket som 30 läsare på ett inlägg. 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.