Nu när Google+ kommentarerna kommit till blogger

… Ja, då blir man ju nästan sugen på att gå tillbaka dit. Det är rätt typiskt tycker jag ändå. Jag vandrar alltid mellan bloggportaler, och på sistone bloggar jag nästan aldrig. I snitt en gång i månaden har det blivit, och det betalar jag 70 kr i månaden för! Problemet är ju att Blogger inte är lika avancerat som WordPress, men tids nog så lär det förmodligen bli en ännu bättre tjänst än WP. Det vore konstigt annars.

Jag är riktigt aktiv på G+, vilket är logiskt. Hit laddar jag upp alla bilder och skriver nästan varenda status. Det är bara några få grejer jag inte delar på G+, och det är mest incheckningar som jag inte vill att alla ska se. Då delar jag det istället på Facebook, för då vet jag exakt vilka som ser det.

Orsaken till varför jag lämnade Blogger för WP för ett drygt halvår sen, beror på att bygga teman var lite krångligare, besöksstatistiken var inte korrekt + en massa småsaker inte fungerade som jag tycker att det borde. Nu när jag är på WP, så är jag inte riktigt heller nöjd, men å andra sidan så är det knappt lönt att ha en blogg längre. Det känns vissa dagar som om att jag har en WP-blogg för att ha en bättre hemsida, i väntan på att Google sites blir bättre, eller man kan hosta (webhosting, alltså) sin hemsida via Google Drive. Det lär komma tids nog, och på ett sätt är det redan här, men inte med valfria domäner. När det kommer, då jävlar! Då är det Google Deluxe som gäller igen. Tills dess får jag bara hålla mig. Och vara aktiv på G+.

När cross-posting (vad det nu heter på svenska) kommer till Blogger från Google+, ja då finns ytterligare en anledning till att lämna betald webhosting för evigt.

#annamariafunderar   #bloggtjafs   #trams   #bloggar   #bloggare  

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.