Trailer för min nya (svenska) YouTube kanal!

Jag kommer förmodligen att sluta blogga ”som vanligt”, lägga ner WordPress en gång till, och återgå till Blogger. Detta beror på att jag kommer bli arbetslös till sommaren, och i värsta fall stå helt utan pengar, tills att jag får ett bra jobb som ger mig en rimlig lön.

Jag har fortfarande inte bestämt mig, men jag har i alla fall kommit fram till faktumet att jag bara slösar pengar på att blogga för närvarande, eftersom jag gör det så sällan, och då är det bättre att försöka hitta bra alternativ som är billigare, eller i bästa fall gratis. Om jag slutar blogga helt, kommer videobloggandet istället att ta över, men förhoppningsvis kommer jag fortsätta att göra båda, bara att jag gör det helt gratis. Adressen till bloggen kommer att vara den samma som tidigare; blogg.ameriksson.se

Jag hoppas att mina trogna, men få läsare vill istället prenumerera på min YouTube kanal. Jag har totalt 3 stycken, en som är på svenska, och två på engelska. Min svenska kanal heter ”Aimee Vlogs in Swedish”, och rimligtvis nog heter min andra kanal på engelska nästan likadant. Den heter ”Aimee Vlogs (in English)”. Den tredje heter ”Great Danes”, och är skapad av min G+ sida jag har, som har nästan 200 följare och ett community med nästan lika många aktiva användare. Det är ett publikt community, annars kallad för grupp på G+, om man använder den svenska definitionen. Det är helt fritt att bli medlem!

Ja, då vet ni det. Vi hörs på Blogger o YouTube i framtiden!