Jag är en egotrippad jävel…

Jag verkar vara inne i en något sämre period för tillfället, eller så är det bara så simpelt att historien upprepar sig. Jag har idag laddat upp min trailer för min engelska YouTube kanal, och jämföresvis med min svenska kanal, så verkar den total ignorerad än så länge. Det vill säga att allt är som vanligt. Och jag gnäller över det. Som vanligt. Ja, ni fattar… så håller det alltid på.

Jag är faktiskt väldigt stolt över vad jag har åstadkommit med den här videon. Jag har verkligen gjort saker och ting annorlunda, och från och med nu, när jag videobloggar på den svenska och den engelska kanalen, så ska jag ha ett liknande tema som jag visar upp i reklamsnutten för min kanal.

Filmen spelade jag in med ett nyinköpt stativ, kallad för gorillapod. De är jättebra, och jag rekommenderar att ni skaffar en om ni vill ha ett smart stativ för era kameror. Jag filmade det hela med min nästan oanvända digitalkamera – Canon Ixus 220 HS. Egentligen vill jag filma allt med min Nexus 4, men jag har ingen klämma till den, och digitalkameran ger tusen gånger bättre bild.

Vad menar jag då med att jag är en egotrippad jävel? Jo, det är enkelt. Jag älskar att få uppmärksamhet, och särskilt genom bloggande i olika former. Det är ju fan därför jag gör det här, känns det som, trots att det inte alltid är så hälsosamt, men denna gången (ja, nu låter jag som en missbrukare som säger ”jag kan sluta när jag vill”) så ska jag faktiskt göra det bra, och då tycker jag att jag borde få ett bra resultat på köpet.

Kom i håg att mina standarder för att kalla mig själv en succé är väldigt låga. En bra dag får jag exempelvis 30 läsare på ett blogginlägg. När det gäller videobloggarna, sätter jag målet lite högre. Där vill jag ha 100 views minst per klipp, och skulle jag få ca  20-30 prenumeranter på kort tid så skulle jag bli skitglad.

Nedanför kan ni se min trailer för min engelska kanal. Det finns både subs(på engelska, men ska översätta det) och glöm inte att sätta igång annotations, vad det nu än heter på svenska… Det är iaf klickbara länkar som ligger ovanpå videoklippet. Och glöm för fan inte o se det i full HD!