Jag är snart en social entreprenör, tror jag nog

Yes, mitt liv ska sätta igång på riktigt är det tänkt nu. Inget mera latandes framför teven, utan här skall det skapas möjligheter för alla parter! Och jag får vara med! Om det blir så bra som jag hoppas, ja det får vi se på Måndag. Då ska jag nämligen äntligen påbörja ett utbildning i socialt företagande här i Växjö.

Hela grejen med socialt företagande tycker jag är enormt bra. Jag förstår inte varför jag inte hittade det här tidigare, då det verkar vara den ultimata vägen för mig att hitta ett lämpligt arbete som utgår ifrån mina egna förutsättningar + att jag också får göra det jag är utbildad till – vilket är att hjälpa funktionsnedsatta personer att hitta arbete.

Mina specifika idéer kring vad jag vill skapa för verksamhet tänker jag hålla hemligt tills vidare, men det är mycket miljöinriktat. Jag tycker det passar så pass bra eftersom jag numera bor i Växjö, men även för att mitt intresse kring att göra världen bättre har blivit mycket stort på sistone.

Jag bara hoppas på att det kommer funka!

Yes… så är det…