Nu börjar man spåna in i framtiden…

Det kanske är lite väl tidigt, men det skiter jag fullständigt i. Jag är så glad för att jag är med i den här utbildningen om socialt företagande, att mina tankar om min egna framtid och affärsidéer börjar spruta ut ur mig snart. Detta har lett till att jag börjat leka lite med en eventuell framtida hemsida för mitt framtida företag – om jag får som jag vill, alltså. Det är absolut inte säkert. Men jag hoppas på det. Fan, vad glad jag hade blivit då!

Jag ska inte berätta mer än så. När jag faktiskt kommit så pass långt och startat verksamheten, och företagsnamnet är registrerat – ja då kan ni få informationen. Fram tills dess så får ni vackert vänta.

Min nya profilbild

Annars så är det precis som vanligt. Jag blev skitlycklig öve klippningen, och jag är jätteglad över att jag slapp klippa av så mycket. Det betyder att håret kommer bli längre mycket fortare. Igår så duschade jag också och tvättade håret, och tack vare den jättebra-iga klippningen så står inte håret ut åt alla håll som det brukar göra. Att håret är jämnt o fint i nacken spelar verkligen roll.

Resultat efter hårtvätt med självtorkning

Sen har jag också bestämt mig hur jag ska göra när det gäller hur jag ska tvätta håret i fortsättningen. Jag har ju gått lite i valet och kvalet på hur jag ska göra, och nu är det bestämt! Jag skippar no poo tills vidare, och köper istället Tresemmé Naturals, så får vi hoppas att håret mår bra av det.

Jaja, nog med hårsnack – igen! Just nu är man rätt trött. Det är fredag igen och snart är veckan slut. Varje fredag är det självstudier för utbildningen, och det behövdes i mitt fall – verkligen. Jag är så trött, så trött. Dock så är det en annorlunda trötthet jämföres med vad jag är van vid. För det första är fibrovärken denna veckan mycket lugnare än tidigare, och jag är helt uttömd på energi, fast ändå inte. På något vis är jag piggare än vad jag brukar vara, så det är en riktigt udda känsla som pågår just nu.

Ja, det var väl det. Skönt att det är helg, men i nästa vecka så blir jag gräsänka i 4 dagar. Det ska bli konstigt att sova ensam i den där stora sängen i ett par dagar… Men jag överlever nog. Kommer sakna älsklingen som fan – den saken är klar!