Titelfunderingar och lite annat…

Nästan alla mina inlägg kommer förmodligen börja med att ”sorry att jag inte bloggat på ett tag”. Ja, ni fattar, men så är läget. En till månad har gått förbi sedan mitt senaste riktiga inlägg, så ja, det händer inte särskilt mycket här. Livet rullar på, och jag trivs med livet.

I utbildningen så börjar saker och ting avancera sig ytterligare. Det är nu officiellt att jag blir en del av den gamla gruppen från Spring, som idag kallar sig för Enklare Vardag. Jag ska bli deras samordnare, eller nått i den stilen. Till en början ska jag sköta den tekniska biten. Göra hemsidor, ordna med mail, google produkter, sociala medier etc. När vi kommit igång på riktigt ska jag börja göra det som jag är utbildad till – att coacha och stötta arbetssökanden. Frågan är bara hur det ska gå till, men jag ser fram emot det i alla fall.

Det har ju gjort att jag nu börjat fundera på vad min titel är. Är jag någon slags samordnare, om jag från en början gör IT grejer, och sedan sysslar med mer möten och träffar kandidater? Jag har ingen aning, men det löser sig. Mitt mål är i alla fall att vi ska komma igång så fort som möjligt med verksamheten, så vi kan börja få lön snarast möjligt. Ingen av oss vill ju ha varken a-kassa eller bara ett lågt aktivitetsstöd egentligen. Vi vill bara jobba och tjäna pengar. Och jag vill ha min Grand Danois!

Ja, jag har inte så mycket mer att säga. Det rullar på, och allt funkar bra. Jag är glad, och det hoppas jag att mina läsare är också.

Ajöss till nästa månad då!