En spark i röven, var precis vad jag behövde!

Jag har inte bloggat på en månad. Historien upprepar sig fortfarande. Dock beror det också på att jag startat en hemlig blogg. Om du vill läsa den, måste du ha ett Google konto och det är fördelaktigt om du även använder G+ ofta eller är villig att börja göra det, och acceptera en inbjudan för att komma åt den. Jag godkänner inte vemsomhelst heller, men fråga, så får vi se ifall du får lov att läsa den.

Syftet med den är att kunna skriva helt fritt utan risk för komplikationer. Det har hänt otroligt mycket i mitt liv senaste tiden som jag inte vill dela med hela världen, och det har bidragit till både positiva och negativa förändringar. En del av dem väntar jag fortfarande på att få besked om.

Det ja kan säga nu i alla fall är att den positiva aspekten av allt skit som har hänt är att jag fått en extremt stor lust att bli klar med min kandidatuppsats, och hela den här veckan har jag suttit och skrivit som en blådåre. Jag förväntar mig att jag är klar med alla delar till uppsatsen imorgon, Fredag och att jag sedan kommer sitta och finputsa den över helgen innan jag lämnar in den till min handledare. Jag hoppas nu att det jag har skrivit är fan så mycket bättre än vad jag skrivit tidigare. Är det fortfarande uselt, så vetefan om denna lyckospark på min feta röv kommer hålla i sig. Jag får bara hoppas på det bästa.

Ja, mer än så orkar jag inte skriva. Fingrarna har ingen energi kvar, och det har inte jag heller. Jag lever och mår bra i alla fall, och allt är lugnt i övrigt. Nu ska jag bara hoppas på att jag får bra besked i fortsättningen och att det leder till ännu bättre saker!