Videoblogg | Att leva med fibromyalgi och andra sjukdomar – Frågor och svar via Hangouts on Air

Jag fick ett tips ifrån en vän på Google+ att jag kanske borde videoblogga om hur det är att leva med värk. Jag har ju fibromyalgi, som bland annat innefattar att jag får ont i kroppen av att stå både längre och korta stunder, samt att stress och kyla ger mig smärta. Har du lust att ställa en fråga, så gör jättegärna det, så svarar jag på den senare. Har du också värk, så får du gärna hojta till så bjuder jag in dig vid inspelningen. Observera att inspelning av den här videon kommer att ske beroende på när jag har fått tillräckligt med frågor och engagemang från eventuella personer som vill vara med och diskutera detta med mig. Inspelningen sker på svenska, och enbart frågor skrivna på svenska kommer att besvaras.