Lite onödig statistik för min blogg!

Ja, jag kom inte på nått bättre o skriva om, så då fick det bli det. På sistone så har jag gått och funderat på en hel del gällande det som jag brukar bry mig mest om, när jag har för lite att göra – nämligen min karriär som bloggare och videobloggare. Jag är återigen där, och i förra veckan tog jag beslutet att ta bort alla videoklipp från min Engelska kanal tills vidare, då jag är trött på att den kanalen inte får den uppmärksamhet den behöver, men det blev heller inte som jag hade planerat med den.

Inget blir som jag har planerat, egentligen. I alla fall inte när det gäller det som jag tycker absolut mest om att göra på min fritid (när jag inte ser på TV, alltså eller sitter vid datorn), vilket är att videoblogga och blogga här. Bägge delar är mer eller mindre fiaskon, beroende på vilken dag det är och vilket humör jag är på. Min svenska kanal är relativt populär ändå. Många av mina klipp har fått flera hundra visningar, men det räcker inte egentligen. Inte när man är så desperat efter uppmärksamhet, vilket jag är när jag har för lite att göra.

I alla fall, om man ska prata om statistiken för min blogg då… Mest lästa inlägget är det om förändringar, som jag skrev i höstas när Google+ fick en + knapp som gör att det man plussar kan visas för andra i ens cirklar. Nästan 800 personer har läst det. Jag har nog aldrig fått så många visningar på ett o samma inlägg. Konstigt nog så är det den typen av inlägg jag egentligen alltid vill skriva. Såna där, som är så fantastiskt bra kompilerade, att folk bara älskar och kommenterar. Samma inlägg är också det som blivit mest ”plussat” vad jag kan se också.

Inlägget som har fått flest kommentarer handlar om när jag (också förra året) skrev att jag allvarligt funderar på att bli vegan. Nästan 30 kommentarer fick jag då. Det är också en jävla massa. Oftast ska jag vara glad om jag får en kommentar på det jag skriver.

Gällande videobloggande, så vill jag göra det mer men det fattas lite grejer för att jag ska kunna göra det som jag vill. Mest av allt saknar jag en Grand Danois, så det är ju en no-brainer. Jag vill ju videoblogga om hur det är att leva med en GD. När jag väl har skaffat min bebis, ja då jävlar! Men det tar vi då. Fram tills dess, så hade det varit bra om jag lyckas få tag på en green screen till ett bra pris, och får en lite bättre hälsa samt mer tid att lägga ner på videobloggande, så jag kan göra riktigt bra videoklipp, som är bra redigerade, handlar om intressanta saker och är lärorika med mera. Jag tycker att jag har talang för sånt här, men tiden får visa om jag faktiskt har det. Oftast visar det sig att jag inte har det, så då får jag nöja mig med att ingen bryr sig om det jag gör så mycket som jag själv gör, men jag tänker inte videoblogga eller blogga enbart för mig själv. Det måste vara intressant för andra också!