Jag har träffat Amelia Andersdotter!

Amelia Andersdotter håller tal på Speakers corner i Växjö
Igår gick jag och Henrik in till stan för att titta på när +Amelia Andersdotter skulle hålla lite tal och dela ut flygblad till alla växjöbor. Tyvärr var det inte många som kom dit. Förutom mig och Henrik, så var det bara en kille till. Lite trist, men förhoppningsvis så kommer det fler på måndag när hon ska ha debatt på IOGT-NTO.


Fika med Amelia på Askelyckan i Växjö
Efter talet så följde vi med henne och tog en fika på askelyckan. Det var trevligt. Trodde aldrig jag skulle få ta en fika med henne, eller ens träffa henne för den delen. Vi satt o pratade om lite allt möjligt, och när jag berättade om mig själv, så kom vi naturligtvis in på det här med grand danois och mitt liv som bloggare. Det var väldigt roligt att hon visade sånt stort intresse för mitt val av hund.


I det stora hela så var det ett fantastiskt möte, och jag hoppas att jag kommer få möjlighet att träffa henne flera gånger, och att jag får träffa flera piratpartister också!