Kandidatuppsatsen är godkänd!

Ja, det tog ett jävla bra tag, men till sist blev den alltså godkänd. Jag som har slitit med den i över 2 års tid. Det var inte förrän jag fick tag på bedömningskriterierna och gick igenom litteraturen lite mer noggrant som det började hända grejer och till sist är jag faktiskt väldigt nöjd med den också.

Jag har inte riktigt firat det än, men jag har börjat fylla i ansökningsdokumentet för min examen, så det känns bra. Någon gång i nästa vecka ska jag skicka iväg det. Vad som händer nu, är väldigt ovisst. Jag går o hoppas på att få ett jobb, men jag har ingen aning om vilken tur jag kommer ha när det gäller det. Annars så ska jag kanske få praktik samt hålla i kurser på folkuniversitetet i Växjö om Google, men jag vet inte så mycket än så länge. Förhoppningsvis leder det åtminstone till att jag får behålla mitt aktivitetsstöd, så jag åtminstone inte är komplett bankrutt.

Det här innebär så klart att jag faktiskt är helt ledig när jag väl är hemma. Det är skönt som fan, men å andra sidan brukar det alltid kännas lite jobbigt närjag inte alls har något särskilt att göra. Så länge jag kan sysselsätta mig själv med vad Internet samt Netflix har att erbjuda, så är det oftast rätt lugnt, men när jag känner mig uttråkad, ja då är jag oftast helt lost.

Jag antar, om jag kommer fortsätta vara så här ”ledig” att jag kommer spendera mer tid på YouTube, och göra videobloggar, men även söka mer jobb och bli mer aktiv på Linkedin etc. Ett jobb är ju tyvärr viktigt, men det är bara för inkomstens skull. Hade jag vunnit några miljoner på triss nu, så hade jag ju gladeligen stannat hemma under resten av mitt liv, men det är ju oförskämt att säga.

Annars går jag ivrigt och väntar på diverse stora uppdateringar på Google+. Ett flertal Google anställda har meddelat att de har haft svårt att sova i natt, och det är alltid ett gott tecken på gigantiska och/eller efterlängtade uppdateringar till plattformen. Jag hoppas på att många av de grejerna man gått och väntat på, äntligen kommer att dyka upp och att man heller inte blir besviken på vad det nu är som kommer härnäst.

Vi har inte fått några rejäla uppdateringar på Google+ sen i November 2013, och det är oerhört tråkigt. Samtidigt så har det varit massa problem med flödet och mobilappen för android. När Vic berättade att han dessutom skulle lämna Google, så började flera rykten att spridas om att G+ nu är dött och att allt kommer gå åt skogen.

Det har gjort mig galet irriterad på folk, och ett flertal har jag fått säga till att de ska lugna ner sig, eftersom det inte är lönt att sprida onödiga rykten och göra människor nervösa. Bristen på stora uppdateringar (som annars typ sker veckovis), strul med applikationer och annat har alltså gjort att folk gått o blivit lite smått tokiga på G+, men idag ska det alltså hända nått stort – och frågan är vad det är.

Fler integreringar med både YouTube och Blogger hade varit önskvärt, men även ”collaborative albums” hade varit mer än önskvärt.

Vad hoppas du på?